Scroll to top

Passie en Gedrevenheid

Femke Rinkel Restauratieschilder en decoratieschilder

 

Mijn Passie is mijn werk.

Al van jongs af aan heb ik, Femke Rinkel, een bijzondere fascinatie voor schilderingen, gedecoreerde objecten en historische gebouwen. Het verfraaien, restaureren en terugbrengen in de originele staat hiervan boeit mij telkens weer. Mijn werkzaamheden voer ik dan ook met liefde voor het vak en oog voor detail uit. Passie en gedrevenheid vormen hierbij mijn dagelijkse drijfveren om alle werkzaamheden naar volle tevredenheid van zowel de opdrachtgever als mijzelf uit te voeren. Het is leuk en inspirerend om met elkaar het gewenste doel te bespreken en op zoek te gaan naar mogelijkheden om dit te bereiken.

Het succes bereik je samen!


Doordat ik ook regelmatig nauw samenwerk met gepassioneerde vakcollega’s en een breed netwerk van gespecialiseerde bedrijven heb opgebouwd, schept dit nog meer mogelijkheden om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen.

Opleidingen en ervaring

Met veel plezier heb ik de nodige opleidingen gevolgd om van mijn passie mijn werk te maken.
Met mijn schildersopleiding aan het Sint Lucas te Boxtel heb ik een goede, degelijke en vooral ook technische basis gelegd voor mijn werkzaamheden. Vervolgens heb ik in België het Hoger Instituut voor decoratie en restauratie Meylemans in 1997 succesvol afgerond.

In 1998 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met “Rinkel Decoratie”. De werkzaamheden bestonden in het begin voornamelijk uit ambachtelijke en decoratieve schilderwerkzaamheden. Daarnaast heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in restauratietechnieken. Vanwege deze uitbreiding is de bedrijfsnaam aangepast in “Rinkel restauratie & decoratie”.

Mijn opdrachtgevers zijn onder meer aannemersbedrijven, overheidsinstellingen, adviesbureaus, kerkelijke instellingen en particulieren.

(foto: Timo Blanksma)