Scroll to top

Onderzoek & advisering

Om een deskundig advies te kunnen geven is het belangrijk om een goed beeld van het object of vertrek te hebben. Of het nu gaat om decoratie of restauratie, het advies begint altijd met een inventarisering. Wanneer het gaat om een restauratie en/of renovatie project kan een gedegen vooronderzoek veel voordelen opleveren en de kans op onaangename verassingen tijdens het traject verkleinen. Ook hier kan Rinkel restauratie & decoratie u van dienst door de (kleur historische) onderzoeken deskundig te begeleiden en/of uitvoeren.

Uitgaande van de staat van het object of vertrek en alle bevindingen in combinatie met de wensen van de opdrachtgever zal er worden gekeken naar de diverse mogelijkheden om het beoogde doel te bereiken. Vervolgens kan een plan van aanpak worden gemaakt. Zowel bevindingen, adviezen en het plan van aanpak kunnen overzichtelijk en ondersteund met foto’s worden vastgelegd in een verslag.

Wanneer een plan van aanpak bekend is kan er door “Rinkel restauratie & decoratie” vrijblijvend een passende offerte worden aangeboden.

Terug naar werkzaamheden

 

Onderzoek & advisering voorbeelden van Rinkel restauratie & decoratie